13 januari 2009

Håll tummarna.....

.....att vi inte behöver åka in i natt! Har förvarnat brorsan om att dom får komma hit och vara med Emma, om vi måste åka in. Har laddat Johanna med både hostmed. och alvedon + att hon ligger inne hos oss!
Hon har varit skaplig under dagen, tittat på film, ätit och druckit jättebra, hjälpt mig att "städa" skafferierna och medicin skåpet. Och så sov vi alla 3 på dagen, Emma på balkongen och jag å Johanna i min säng. Försökte få Emma att somna med oss, men helsike heller! Hon sover bara ute!! :-)

Så hoppas, hoppas att krupp helv**** håller sig borta!!

Så det blir inget dagis för Johanna imorgon, hon får följa med på en liten bilutflykt med mig, Emma och moffa ist. Visst kan hon vara "kry" imorgon, men jag vill hålla henne stilla nu ett par dagar......
Så då gäller det att hitta på lite lugna, stillsamma men ändå roliga/spännande saker, för hon blir juh så ledsen när hon inte får gå på dagis!

1 kommentar:

Rebecca sa...

huvva... hoppas utflykten blir rolig.. Lite trist att det blev som det blev.. hade gärna följt med... men, men kräksjuka e inte å leka med.. en annan gång kanske.. kram kram