31 mars 2009

Nya tider

Emma premiär-sover i sitt alldeles egna rum inatt! Yepp, det är så gott som klart! Lite småfix kvar, såsom ställa in saker och sånt i hyllorna, sätta upp en rullgardin och något på väggarna.
Men fullt dugligt för att sova i är det!
Får se då om jag oxå kan sova ensam i vårat sovrum.....annars får jag väl bädda åt mig på Emmas golv!
Men å andra sidan känns det skönt att få tillbaka vårat sovrum! Jag som älskar att läsa böcker, kan fr o m ikväll tända sänglampan och bläddra i en bok utan att riskera att väcka någon!
Om jag orkar imorgon, ska jag ta en tur på Jysk och införskaffa en rullgardin. Just nu hänger det en filt för Emmas fönster. Snyggt? Nej! Funktionellt? Sådär!

Har även hunnit med ett möte på Johannas dagis ang. flytten! Jag är jättenöjd över beslutet som Barn och Ungdomsnämnden har tagit! Dom flyttar Johannas dagis (2 avd.) + 2 avd. till härifrån Torvalla till den nybyggda förskolan Skogsgården! Den är större, har mycket bättre och större "gård"! Och dom delar inte på varken personal eller barngrupper utan dom flyttas i sin helhet!
Superbra!!
Efter sommaruppehållet v.32 kör dom igång! Och då hoppas jag att Emma oxå har fått sin plats!
Ska prova ringa Ulla H. igen imorgon och fråga hur jag ska göra! I o m att jag redna har sökt plats till Emma på Kvisten.......men den försvinner juh.......

Jo, om ni undrar så är jag fortfarande djävulskt hostig och öm! Men som sagt förut...Alvedon och Bricanyl kommer man långt på! Inatt hade jag typisk rethosta! Inget hjälpte, förutom under de sekunder som jag svalde vatten.......
Men imorgon tänker jag vara frisk!! *Lurar bacillerna*

1 kommentar:

Hanna sa...

Det är bra, tänk positivt. Så ska du få se att du blir frisk. Dagisplatsen ordnar sig ska du se!