8 mars 2009

Blodbad, bio och glasögon

Fredag: Höll som bäst på att plocka ihop allt rat i gamla datarummet när Johanna ger i från sig ett avgrundsvrål! Då har hon, i sitt rum, snavat på sin fotölj och dragit hakan i sängkanten!
Blod, blod, gråt och mera blod! Hon slog upp ett djupt jack på sidan av sin lilla haka! Ja, vad göra annat än ringa 112! Å dom skickade en ambulans på stört! Tur i oturen att pappa/moffa var här på kaffe så han kunde stanna hemma med Emma! Oj, oj, oj......
På akuten blev det emblaomslag i väntan på kirurgen som kom och lagade Johanna. 1 stygn och 3 suturtejp....
Lilla gumman var jätteduktig! Visst, det gjorde alldeles säkert fruktansvärt ont, men hon var modig!! Gosenallen Ambulina blev också sydd så på fredag ska stygnen tas!

Lördag: Kl. 10 infann vi oss på stan hela familjen. jag hade tid för synundersökning kl. 10 och Anders kl. 10.30. Resultatet blev 2 par nya glasögon till mig och ett par vanliga + ett par solglasögon till Anders. Summan? Nja......törs inte skriva den här! Men det är inte gratis att lida av synnedsättning! :-)
En lunch på Starlanders hann vi med innan Johanna och Anders skulle gå på bio. Bolt skulle dom se och det hade varit en succé!
Medans dom var på bio så trängdes jag och Emma med alla andra tokar som ville försöka se något av marknaden! Men jag lyckade iaf få åt mig en kolbullebit och 14 par strumpor! ;-)
Som avslutning på stadsturen gick vi på Lekstugan och Johanna skulle få välja sig en sak. och vad väljer hon? Jo, en väska med pysselsaker! Papper, paljetter, lim mm mm.
Det är mammas tjej det!! *S*
Hem, fixa middag och springa i tvättstugan! Anders fixade tvätten och jag lade barnen.
Emma är såå mammanödig, så Anders får knappt göra något. Iaf inte om jag är i närheten.......

Söndag (idag): Sovmorgon! Jag sov till 8 och var då totalt utvilad. Hade lite ont i huvudet, men det var nog för att jag sov förlänge! Efter lunch skjutsade jag Anders och Johanna till en arb, kompis till A på födelsedagsfika. Medans dom var där åkte jag och Emma på Willys och storhandlade. Så nu är skåpen fyllda igen.
Anders har åkt till K-krona och barnen sover sen 1.5 timme. Å jag sitter här i mitt nybyggda data"rum"!! :-D Lite småfix kvar, men det är mer färdigt än ogjort!
Sen ska det rensas bland det som är kvar i gamla rummet för det ska juh bli Emmas rum! Å vad jag längtar till IKEA!! ;-) Men jag har såå snälla svärisar, så jag behöver bara säga till dom vad vi behöver så fixar dom det!

30 min. till min dejt med Gunvald Larsson! *Tjing!*

3 kommentarer:

monica sa...

vill ju se bilder på hur du har fixat *nyfiken*
oj stackars johanna som slog sig så illa!
kram

Malin sa...

Stackars Johanna :-(
Man ska nog helst ha vadderade rum när man har småbarn, nu räknas väl inte Johanna riktigt som småbarn längre men ändå.

Irmelin sa...

Amen uffaligen :S fan va gött att dom skickar ambulans <3