30 november 2008

Första Advent

Så har vi tänt första ljuset i adventsstaken! Eller rättare sagt,vi har tänt det 3 gånger idag! Frukost, lunch och middag! :-D
Efter frukosten åkte jag till Lillänge och veckohandlade. En sväng in på Lindex och Rusta hann jag med oxå! Inte så mycket folk var det, skönt!
När jag kom hem hade familjen ätit lunch redan, så jag slängde i mig lite ätbart jag oxå innan vi byltade på oss och gick ut i snön! När det snöar som det har gjort idag, lätta och stora snöflingor, då tycker jag att det är sååå mysigt! :-) Åsså är det så härligt att komma in efter ett par timmar, rödblommig och "frisk", sätta på kaffe och bara mysa!

Det obligatoriska söndagsbadet för barnen är avklarat och dom sover sen 4 min. tillbaka! Johanna tog och somnade på soffan medans jag gav Emma välling!
Johanna skulle ligga där och vänta till jag hade lagt Emma, så vi kunde läsa en bok i sängen.
Det händer 9 gånger av 10 att Johanna somnar innan jag är "klar" med Emma och då får jag lite dåligt samvete att jag inte har hunnit läsa och mysa med henne!
Vi får passa på och läsa imorgon fm när Emma sover.

För imorgon em ska vi till Momma och fika, för det har Johanna och Momma bestämt! Så jag hoppas att dom har hunnit ploga (om det kommer mer snö) för annars blir det traggligt att skjuta barnvagnen! Får väl ta bilen om det krisar.........

Anders är på väg till Karlskrona igen och vad händer ute på flygplatsen? Jo......planet är FÖRSENAT som vanligt!! Men han börjar bli van nu! Endast 2 gånger har han flugit "smärtfritt"! Så idag, igen, får han flyga från Arlanda via Kalmar och sen taxi till Karlskrona. Så vid midnatt borde han vara framme!

Nähäpp.......kanske ska ta och göra lite nytta!! Tex göra julkorten färdiga, eller vad säger du Malin? ;-)
Blev inte alls "stressad" när du har gjort klart dina!! *S*

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja, nu är det bäst att du snabbar på med julkorten ;-)

Eva sa...

:-D Nu har jag iaf börjat! Gjort 12 av 21 stycken!!!