2 februari 2010

Sjukstuga

Till fleras förtret har jag inte bloggat på länge nu men jag har helt enkelt inte orkat! Jobbade hela förra veckan vilket jag inte borde ha gjort!
Skulle ha lyssnat på Tant Doktor och tagit emot sjukintyget som fått mig att stanna hemma.......men är man vrång och tjurig (som jag) och inte lyssnar på det örat så får jag skylla mig själv!
Blev hemskickad i söndags kväll av min kära kollega, och det var tur det! Hög feber och fruktansvärd smärta i halsen.
Tog lite extra ork idag och ringde dr. igen....Halsfluss!
Både jag och Johanna har det, inte så utmärkande på Johanna så än så länge är det bara jag som ska käka penicillin. *Urk*
Men må hända att jag kan få bli frisk nu då!
Har inte ätit något på flera dagar, knappt jag kan svälja vatten men jag måste ju. Dessutom gör febern att jag måste få i mig extra mycket! Provade t o m glass, men icke......
Har sjukskrivit mig den här veckan och hoppas såå innerligt att bli frisk, för så här går det ju inte att hålla på! Funderar starkt på att be om att få ta bort tonsillerna eftersom jag alltid blir så här dålig när jag blir "förkyld"!  Jag får se hur jag gör.......
Men som sagt, Johanna hade oxå lite kusar i halsen, och blev hon sämre skulle vi kontakta hc igen.
Hon har haft febertoppar på kvällarna men är ganska pigg dagtid.
Emma snorar fortfarande men är pigg. Hostar lite på natten, men inte så pass att hon vaknar.
Stackars barn, som dom saknar dagis och att få vara ute. Dom har inte varit på dagis på 3 veckor å senaste veckan har det varit på tok för kallt för att ens följa med pappa och slänga soporna. Det råder stoooor brist på friskluft i den här familjen just nu! Hoppas på mildare väder imorgon oxå, så vi iaf kan få sticka ut näsan om så bara för en kvart. Vi behöver ny luft!
Och maken....ja, vad ska man säga? Han är nog immun mot detta för han känner inget!!!
Fan, vad orättvist det kan vara!  Men ändå tur att han fått vara frisk och kunnat sköta om oss!
Älsklingen min!  *Puss*
Så denna vecka, det som är kvar av den, ska vi bara vila! Tv:n går varm, lite barnspel och tuschteckningar har det blivit! Sofforna nöts i alla hörn och vardagsrumsbordet ser ut som ett bombnedslag med allt från saftglas, snorpapper, barbies och pussel!
Nä, nu håller vi tummarna att det vänder och det fort. Har inte lust att vara sjuk längre!!

2 kommentarer:

Lola sa...

Mina mandlar är borta sen måååååånga år efter upprepade halsflussar o en följdsjukdom som heter knölros.
Jag blir knappt sjuk numer.

Lina sa...

Men stackars er! Huvva,lider med dig och dina söta änglabarn =) Tur att Andres klarar sig så att ni får bli ompysslade i alla fall! Hoppas ni blir bättre snart!

Pöss!