13 september 2009

Trött, tröttare, Eva

Fi faen vad jag är trött! Hela jag är trött! Trött i kroppen, knoppen.......helt enkelt dötrött! Är det hösten? Eller är det veckan som varit, som gjort mig blodfattig? Ja, jag vet inte.....
Men så pass med ork har jag så jag har jobbat, men inte så mycket mer....
Tur att barnen oxå är trött på kvällarna så jag kan gosa och ta det lugnt!
I fredagskväll blev det en tur till akuten med Johanna igen. Adrenalininhalering x 2 så kom vi på rätsida den här gången oxå! Nu räcker det med Lepheton på hemmaplan. Måste förnya hennes recept, för det är på upphällningen. Hon skällhostar fortfarande, men hon har inte svårt att andas!
Igår efter jobbet firade vi lillebror som fyllt 17 år! "Pizza-på-dörren" och tårta hos mamma! Vi hade det så mysigt! Tjejerna lekte med Hemliga Lådan - En byrålåda fullproppad med diverse pryttlar från då jag och mina syskon var små!

Idag fick jag hämtning på jobbet! A och barnen kom en timme innan jag slutade. För J har frågat så många gånger vad jag gör på mitt jobb och hur det ser ut där inne, så idag passade vi på att göra en "Hälsa på mamma på jobbet"-dag. J tyckte att det var spännande! Och "mina" brukare tyckte det var så kul att det kom barn på besök! E kutade runt och var inte brydd öht!
När vi gick sa J: -Mamma, när jag blir stor vill jag jobba här med dig! :-D

Nu, en välbehövlig dusch....sen sängen så jag ids masa mig upp imorgon också........

Inga kommentarer: