9 januari 2010

Sovmorgon

Hur kan jag sova så länge? Inte konstigt att jag är öm i kroppen när jag stiger upp! Imorse stod klockan på 10.10 när familjen tyckte att jag skulle masa mig upp! Ville bli väckt kl. 8 men maken tyckte att jag sov så gott att jag lika gärna kunde få ligga kvar! *S*
Kom till slut upp och började med kaffe & ÖP! Sen tog vi ner julgardinerna, strök och hängde upp nya!
Käkade lunch innan vi gick ut. Anders och Johanna började med skridskoåkning, jag tog Emma på ryggen och gav mig iväg på en skidtur! Lite väl kallt om ansiktet, men ljuvligt att få komma ut!
När jag och Emma kom tillbaka hade Johanna åkt färdigt på isen och ville åka skidor ist.
Så vi tog och drog ett spår över hela gården! Mycket snö och tungkört de första 2 varven, men ju mer vi åkte desto bättre gick det!
Men efter att ha varit ute i 2.5 timme tyckte vi det var nog! Så vi packade ihop och gick in. Kokade oss en kopp varmchoklad och myste en stund!
Anders har kånkat upp alla julkartonger och jag har gått runt och fixat iordning överallt, så nu ser det ut som det ska.....eller....nja, nästan iaf! Lite mer "fixning" så är jag nog nöjd!
Men det får bli imorgon. Ikväll ska jag softa och kika på en filmnär barnen har somnat! Maken ska iväg och dricka öl + bio med en kompis!
Så jag får passa på att kika på ngn film som inte A vill se. Funderar på "Flickan med pärlörhänge" eller så tar jag en via boxen!
Eller så slutar det med att jag går och lägger mig och läser! Är inne på 3:dje boken i "Twilight-saga" och är upp över öronen förälskad!!!   *S*


2 kommentarer:

Irmelin sa...

Haha!! team edward eller team jacob? ;D http://www.twilightmoms.com/

kram!

Irmelin sa...

Japp! Can't have 'em both ;) Jag är ju djurvän så det fick bli Team Jacob ;D

På tal om passionerade twilightmoms:

http://www.youtube.com/watch?v=zua6vg4AHCk

Hahaaa ;D