7 december 2010

Pepparkakshus anno 2010

Jodå, det blev ett pepparkakshus till slut! Men ett köpt sådant! Jag satte ihop det och sen fick barnen fria händer! Tror det blev lika mycket godis i magen som på huset! :-) Men fint blev det!
Nästa år ska jag banne mig lyckas med ett eget pepparkakshus, man lär sig av sina misstag heter det ju! Men jag ids inte försöka i år igen!
Farmors Amaryllis har slagit ut! Det kommer fler klockor och den är såå fin! Hoppas den står sig till jul, men det är tåliga blommor så det tror jag den klarar!

Hyllorna som gubben satte ovanför soffan var pricken över i! Nu ser det mer ombonat ut och inte så kalt på den trista väggen! Vi måttade efter svärfar eftersom han är längst! Så nu är det garanterat att ingen slår huvvet i hyllan iaf! ;-)
Idag är det jobbkväll igen (likaså imorgon). Ska nästan bli spännande och se hur många fler som har fått Cryptosporidium! Men bara nästan........
Igår storhandlade vi både mat och allt som behövs inför helgens storbak! Hade tänkt göra lite igår men det blev inte så mycket med det då vi hellre gosade ner oss i soffan och myste!
Men till helgen är jag ledig hela 3 dagar och då jäklar blir det bageri för hela slanten! Godis och småkakor i mängder + lussebullar! Litet provsmak för familjen blir det såklart kanske redan på söndag! Men jag......inte en smula före julafton! :-) Tror ni jag klarar det? Det tror jag! ;-)
                                                               Puss & Kram

2 kommentarer:

Lola sa...

Gu´ vad fint det blev med hyllorna!!! :-)

Fru Norman sa...

Tack Lola! Jo, jag är mycket nöjd! Kommer nog att "möblera om" prylarna lite innan jag är nöjd! :-)