13 december 2009

Baka, baka mången kaka.....

Jobb, jobb och jobb! MEN jag har faktiskt varit ledig nu i 3 hela dagar!
Vi har kokat knäck, bakat pepparkakor, drömmar, knäckflarn, kolakakor, jitterbuggar, riskola och chokladbollar! Men än är vi inte klara! Ikväll ska jag koka lite mer knäck + vanilj och chokladkola! Tur att jag inte är en gottegris för då hade väl inget varit kvar till jul! Nä, här packas det ner i burkar och påsar i väntan på avresa mot S-vall!
Idag på morgonen var vi till gammelfarmor och lussade! Hon blev såå glad! Hade med oss fika och blev där iaf 2 timmar innan både hon och barnen blev trötta! Hem och baka lite medan Emma sov och sen iväg på julmarknad!
Johanna fick såklart rida häst och gissa vem som blev så arg av ren avundsjuka så hon grät och skrek så det hördes över hela Torvalla? Jo, Emma! Hon skulle minsann oxå "åka ästen"! -Men Emma, hästen är så stor och du är för liten.....  ÅKA ÄSTEN!!! *Gråt* Ja sagt och gjort! Emma fick sitta upp och "åka" häst hon också! :-D
För någon kväll sedan hade jag och maken julklappsinslagnings-race! Det tog halva natten!Slog in alla julisar för svärfar skulle komma och hämta dom! Hur vi än hade gjort (inslagna eller ej) hade vi inte fått med oss allt till S-vall! Tur att svärfar finns! :-)

Lite bilder på den gångna veckan:

Ett av försöken till julkortsfotot! *S*


Johanna bakar pepparkakor


Emma bakar pepparkakor


Resultatet, med en hjälpande hand från mamma.


Mammans supergoda knäckflarnInga kommentarer: