15 november 2010

Magplåga från Helvetet

Började fredagskvällen med god dryck och gott sällskap på en liten förfest innandet var dags att ta taxi ner på stan och möta resten av kollegorna för en liten After Work.
God mat och massa snack på O´Learys!
Sedan vidare till Plaza för mer snack och massa dans!
Åkte hem vid 02.
På lördag morgon var det inte så roligt längre!
Trodde fullt och fast att jag åkt på matförgiftning men vad dagen led så konstaterade jag att det var en hederlig men rejäl magsjuka! Å jag som aldrig har haft magsjuka förut!
Så hela lördag, hela söndag och hela dagen idag har jag växlat mellan soffan och Hemlighuset! Den första fasta födan sen i fredgaskväll intog jag till middags idag: Ca 1 dl kokt ris och magen sa ifrån på en gång!
*Muller, muller*
Så jag blir hemma imorgon oxå och hoppas få i mig lite näring så jag åtminstone orkar kliva upp ur soffan och förhoppningsvis orkar jobba på onsdag!
*
En possitiv sak med att ligga hemma å vara sjuk är att jag i godan ro har surfat runt och beställt alla tjejernas julklappar! Beställde från samma site som förra året för dom var kanon! Har precis samma utbud som Barnens Hus , om inte mer! Och ligger mycket lägre i pris! Sån´t tycker jag om!
Så nu är det bara att vänta på stooora försändelsen, koka lite glögg och bara mysa när vi slår in alltihop! Och bäst av allt, slippa julstressen som alla pratar om! Visst, lite kompleteringar ska jag göra nere på stan men det är absolut inget som jag stressar upp mig för iaf! :-)
*
Renoverings-update: Kakel är på plats i både kök och badrum. Dock är det inte fogat i badrummet ännu! Sen ska sanitetsporslinet tillbaka och badkaret! På fredag tar jag en tripp till Jysk eller Rusta och köper ny draperistång, sopkorg och badrumsmatta!
I köket väntar vi nu först och främst på nya köksbänken, skåp, lådor och handtag! Det blir på jäsken att vi ska hinna tapetsera innan jul, men vi får se! Ska väl ha något att göra i mellandagarna oxå förutom att springa på rea och äta rester! ;-)
*
Nu ska jag inta ryggläge igen och sippa Proviva! Fiiina saker för magen det!
Puss & Kram

2 kommentarer:

Lola sa...

Väntar på en inbjudan sen så att jag får se allt nytt i bostaden! ;-)

Fru Norman sa...

@ Lola: Det kommer! :-) Om inte annat så den 30:e om du kommer på kryddvisningen! ;-)