14 maj 2009

Resumé

EGO: Trivs så in i nordens bra på nya jobbet, trots att inga brukare har flyttat in ännu. De första kommer på måndag och det ska bli så roligt att träffa dom!
Annars är allt lugnt! Har varit ledig i 2 dagar och passat på att fixa lite. Födelsedagspresenter, lite nya kläder och kalassaker fixade vi i tisdags. Igår tog jag och maken en promenad till barnens hus och grejjade lite till! Hittade en såå fin prinsessklänning till Johanna, så när hon väl har tagit på sig den kommer vi väl aldrig att få ta av den! *S*
Jobbar kväll idag och dag imorgon, + att imorgon ska vi gå och titta på nya dagiset. Kl. 13 kommer rektorn att vara där och visa oss runt! Emma ska iaf gå på samma avd. som Johanna och det känns skönt!

JOHANNA: Blir stora damen på måndag! Hela 4 år! Det går på tok för fort.......hon var juh min bebis alldeles nyss!
Åsså tror jag hon har hamnat i ngn sorts trots eller utvecklingsfas. Det är hon som bestämmer, alla andra är dumma, du får inte leka med mig, jag tycker inte om dig........en väldigt bestämd dam med stark vilja! För att nästa stund vara hur go som helst! -Mamma kom! Jag vill kramas med dig! Du är världens bästa mamma, jag älskar dig! Vad du är vacker! *S*
Men som hon längtar till helgen! Imorgon kommer farmor och farfar, på lördag ska J & A på Mora Träsk och på söndag är det kalas!! Oj,oj,oj.......
Inte nog med det! På måndag (födelsedagen) ska vi på Djungelhuset! *S*
Det blir en helg att minnas!!

EMMA: Ja, vad ska man säga? En kopia av storasyster både till sätt och utseende! För varje dag blir hon mer och mer lik Johanna! En sjujäkla humör när hon inte får som hon vill eller om det går ont! -Min, min,min!! Mamma!! Den,den, den!! ;-)
Och hon går! Ett par steg i taget, tills hon kommer på att det går fortare att krypa till dit man ska! Åsså har hon börjat gjort som Malins Ti! Hon tar sig fram sittandes/ståeendes på ett knä och drar sig fram med den andra foten! :-D

MAKEN: Lever livet som hemmapappa! Tror att han trivs med det. Det verkar så iaf! :-)
Tar hand om barnen, tar hand om hemmet osv. Maten hjälps vi åt med, de dagar jag hinner hem innan middag!
Just nu är han på arb.förmedlingen......få se om dom har ngt klokt att komma med! Skulle inte tro det! Men det är skönt att ha honom hemma igen! Och det gör inget om han är arbetslös över sommaren! Men till hösten hoppas han på jobb!

NU: Slappa tills det är dax att åka på jobbet! Emma sover på balkongen, Johanna är på dagis och maken är på stan. En kopp kaffe och läsa tidningen låter som en bra idé!
Kram på er!

2 kommentarer:

Sara sa...

Insåg precis att Johanna och Hugo är födda samma år men Hugo blir 4 i december! Lika är det ju med Emma och Elli fast Elli är född i september! Lustigt!
Sköt om er!

Malin sa...

Så Emma har lärt sig nåt av Tilda ändå ;-)