1 maj 2009

~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~

Igår kom maken hem för att stanna! Nu är det färdig jobbat i Karlskrona, så nu gäller det att hitta ett jobb här på hemmaplan. Men det ska nog gå bra det oxå! Han ska vara hemma över sommaren med Emma och under tiden söka nytt!
Det är såå skönt att ha honom hemma! Bara det att jag kan gå på toa i fred, eller gå ut med soporna......känns som lyx! ;-)

I förrgår var vi iaf iväg och fixade på farfars grav. Rensade undan allt gammalt och lade marmorkross framför stenen. På marmorkrosset ställde jag en zinkkruka med blåa peénser och det blev väldigt vackert! Och så lätt att byta blommor i sommar, då det bara är att plantera om i krukan ist för att gräva ur framför stenen! Min farmor ska dit imorgon och jag hoppas att hon tycker att det blev fint!

Idag åkte jag, Johanna, pappa och min faster till Dollarstore. Faster är från Sollefteå, där finns inget Dollar och hon ville så gärna åka dit! Och jag var inte sen att säga -Jag skjutsar!! :-D
Hittade lite smått och gott! Nya salladsbestick, badtofflor till Johanna, fuskfoppa till mig, servetter mm.
Efter det åkte vi till min farmor som fyller 89 år idag! Vi "drog" ut henne på gården i solen och dukade upp med kaffe och tårta! Hon var väl inte sådär överväldigad över att sitta ute på gården (bor i hyreslgh) för under dom 40 år som hon har bott där, har hon minsann aldrig fikat ute!! Men när kalaset väl var igång satt hon där å myste iaf, lilla gumman! *S*
Hon lär nog sova gott inatt, så mycket sol och frisk luft som hon fick idag!

Inga kommentarer: