3 januari 2011

Dyspepsi?

Det började i förrgår kväll på jobbet, den där brännande känslan i maggropen! Rapig och rejält "uppkörd"!
Igår morse när jag klev upp vid 6 hade så förbenat ont och mådde illa, men tänkte ändå prova jobba.....tänkte att det går väl över!
Jobbade en timme sen fick jag ge upp! Kom hem vid 8.15 och somnade direkt och sov till 11.30. Klev upp bara för att lägga mig på soffan och slökika på tv med familjen. Somnade återigen och sov till 17. Hade inte ens märkt att familjen både städat och varit ute på pulkarace! Så länge jag sov kände jag inget (som tur är) men när jag var vaken ville jag bara sova, så ont gjorde det! Maken gick på affären och köpte Proviva + Novalucol, det har jag levt på både igår och idag! Självdiagnostiserade och kom fram till att det troligen är magkatarr (Dyspepsi) och idag är det lite bättre! Sov hela natten och halva dagen idag med! A tog barnen till dagis så jag har kunnat vila helt och hållet! Antingen har jag stressat eller så blev det för mycket av allt gott som har varit nu i jul och nyår! Hade ju liksom vant min kropp med att inte äta sån´t förrän just till jul......å nu fick jag för det! Men gott var det! ;-)
Imorgon är jag ledig och då tar jag med mig tjejerna på en "liiiten shoppingrunda"! Till apoteket och köpa Losec, på Rusta och inhandla det sista inför festen på fredag (den får ni höra mer om senare) också på coop för lite förnödenheter!
Om symtomen inte är helt borta på måndag, då ringer jag HC! Är lika tjurig som en gammelgubbe.....det kan ju gå över! ;-)
God Natt & Sov Sött!
Puss & Kram

4 kommentarer:

Susanne sa...

Halkade in hit av en slump.
Vilken trevlig blogg!

Hoppas att magen ordnar till sig, det är inte kul att må illa...

Ha en bra dag!

Skånegrabben sa...

Hejsan

VA? Proviva female? har aldrig sett innan......så om man är man och dricker den blir man kvinna då? hehe

Fru Norman sa...

Susanne: Tack för besöket! :-D

Skånegrabben: Ja, akta dig! Det kan hända att dina feminina sidor framträder med enorm kraft! ;-)

Jessie sa...

Hola!
Jag har just NU en liten tävling i min blogg där du kan vinna ett lyxigt present paket från Cliniderm värt 200kr.
Gå till denna länken och se hur du ska gå tillväga.
Lycka till.
kram
http://jageenstekare.blogspot.com/2011/01/tavling.html