22 juli 2009

Myggjävlar

Är totalt uppäten av mygg å knott! Nåja, nästan iaf! Är alldeles knölig av bett både här och där! Måste bero på goda hormoner! ;-) Å Johanna har blivit så illa biten att hela ögat svällde igen, så idag blev det en tur till dr och ögonsalva utkrivet!
Nu har vi iaf varit i Junsele och bott i stuga. Mysigt och barnen trivdes! Djurparken besökte vi både måndag och tisdag! Vita lejon, vita tigrar, björnarna, Byggare Bob och Mumintrollet var väl det som var roligast! *S* Det enda som var lite trist var att regnet föll över oss båda dagarna. Men det gjorde absolut ingenting! Barnen hade superkul och vi vuxna oxå! Bilder kommer när vi har kommit hem!
För än är vi inte hemma! Vi har mellanlandat på Kilen i min morfars barndomshem, så det är lite av en släktträff här nu! Morbror, momma, moffa, mommas bror med fru, mammas kusin åsså vi! Vi målar och donar utomhus, barnen springer hur dom vill! Mamma å pappa var oxå här en sväng idag! Men nu fick vi ge upp målningen för idag, annars hade vi slutat som myggmat! Vi blir förmodligen kvar till på måndag, för till helgen är det både marknad och auktion! Åsså måste lagårn´målas färdigt!

Ha det gott å kram på er så länge!

Inga kommentarer: