12 juli 2009

11 dagar.....

.....sen jag bloggade sist! Men jag tänker inte blogga om alla dom dagarna, för både jag och ni har bättre för oss! Eller hur!? ;-)

Nu har jag iaf gått på semester, hela 7 veckor full med lediga dagar! Det enda vi har planerat och bokat är stugsemester i Junsele. Annars tänker vi ta dagarna som dom kommer!
I torsdags var jag och Malin på roadtrip till Sundsvall. Birsta City och IKEA. Jag hade egentligen inte tänkt att shoppa ngt men kom hem med ett par påsar iaf! Jag lyckas alltid hitta ngt när jag åker iväg med inställningen -Jag behöver inte handla! Vilket iofs både är bra och dåligt! *S*
(Tack för sällskapet Malin! Det var mysigt att åka bara du och jag! *Kram*)

Efter sista arbetsdagen i fredags, kom R och hämtade mig! Vi hade packat varsin liten väska med kläder och öl! Mot Ström, mot Dunder styrde vi vår färd! Hade längtat i flera dagar och till sist var vi äntligen på väg!
Vi landade hos R´s syster, drack öl, klädde upp oss lite, fixade hår och fejs. Fick skjuts in till Ström.....
Laddade och klara för en helkväll/natt i regnet! Såå otroligt roligt vi hade! I disco-tältet var jag nog äldst, men så hade jag nog roligast oxå! :-D
Kl. 22 satte kvällens höjdpunkt igång! Näst längst fram stod vi när H.E.A.T dundrade in på scenen..... *RYYYS*
Nåja, resultatet blev en öm nacke, whiskeyröst och lerinpackade fötter! Jag gick med ett leende på läpparna resten av kvällen för dom var såå bra!

Dagen igår gick i huvudvärkens tecken! Undrar varför? ;-0 Men vi tog en runda på markanden och Dollar innan vi for hem!
Kom hem, gosade med barnen och maken.......somnade sen halvliggandes i fotöljen! Stackars familj! *S*

Imorgon åker jag och Johanna på en tripp till Sollefteå och Hammarstrand. Vi ska skjutsa hem min faster som bor i Sollefteå och då passar vi på att hälsa på dom på Hammar´n på väg hem.
Mamma och pappa hänger oxå med!

Kram på er!

Inga kommentarer: