6 mars 2011

Tackar så hjärtligt.......

.......för alla gratulationer! :-) 
Nu känns det ok att det är offentligt! Liiite nervös över att komma till jobbet imorgon bara, men det ska nog gå bra! Har packat ner de största t-shirtarna jag har och på jobbet har jag ett förkläde som jag tror döljer det ganska bra! Sen å andra sidan vet jag inte hur många av mina kära kollegor som läser här på bloggen! En har iaf gett sig tillkänna: Cecilia! :-) Kul att du är in och kollar läget ibland!

I helgen har vi haft barnens farmor & farfar här på besök. Så igår var vi i Vinterstaden hela dagen!
Johanna åkte skridskor som aldrig förr, Emma sprang runt som ett yrväder, vi grillade korv till lunch och fikade go-fika! Det var friska vindar men det skönt när solen sken! ;-)

Idag, eller rättare sagt inatt vid 2-tiden väckte Johanna mig med: Mamma! Ge mig alvedon!! Kände på henne och hon var brännhet! Tempen visade på 39.8 så visst fick hon en alvedon! Imorse var tempen högre, så i med mer alvedon. Jag och Emma for iväg på 3-årskalas och Johanna fick stanna hemma och sova på soffan! Tempen har legat på över 38 hela dagen trots alvedon, så det är bara att inse........inget dagis till veckan! EN vecka hann de gå innan det tog om och värre blev det! Som de snälla svärföräldrar jag har så stannar dom tills på tisdag och är med barnen medans vi jobbar! :-) Sen löser vi resten av veckan på något annat vis!
Nu ska jag snart krypa ner i soffan med en sovandes jättehet Johanna! Hon ville sova på soffan inatt och självklart får hon det! För i våran säng är det ganska fullt ändå: En lillasyster, en pappa och 2 katter!

På återseende!

1 kommentar:

Skånegrabben sa...

Hejsan

Oj oj, det var verkligen hög feber......ja gissa om man hade haft frossa....brrr.