18 mars 2011

Är det inte det ena.......

.....så är det andra! Sjukorna i detta hus avlöser varandra i ett! Nu är det min tur.....så fruktansvärt hes och nu kom snoret också! Är så hes att barnen inte förstår vad jag säger, så vi kör med något slags teckenspråk!
Dom skrattar åt mig för jag "låter så tokigt"!
Sjukskrev mig igår och idag, är ledig helgen så jag kan krya på mig! Hoppas de dagarna räcker! Visst, jag har ingen feber, men att försöka prata med någon i detta tillstånd är bara att glömma!
Å jag som hade sett framemot denna helgen så mycket! Ikväll är det After Work med jobbet, imorgon skulle vi till Åre och bada och på söndag är Barnens Dag i Vinterparken! Kanske om vi har tur, att vi i alla fall tar oss i väg till Badhusparken på söndag!
Om vi bortser från alla baciller så lunkar livet på som vanligt! Jobb, dagis och lite fritid!
Mår betydligt bättre nu än när jag skrev sist! Illamåendet har lagt sig och kommer bara smygande ibland! Men trött så in i norden! Somnar vanligtvis före barnen varje kväll och sover hela natten förutom ett par svängar upp på toaletten!
Magen sväller lite för varje dag, trots att livmodern inte är så stor ännu.......ett par centimeter nedanför naveln. Men om man tänker efter vad mer som finns i magen och vart det ska ta vägen i o m att barnet växer så förstår man varför det blir så svullet! Värst är det på kvällen efter en heldags jobb! ;-)
På återseende!

Kramar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Läste om tillökningen. Grattis :-)
Hoppas att du får må bättre den här gången.
Hoppas också att ni får blir friska.

Kram Marie

syster sa...

ho ho här inne!?