20 mars 2010

Nya tider

Från och med måndag så börjar gubben min på praktikplats efter mycket om och men! Så kan det bli när facket ska vara med och bestämma! Så nu håller vi alla tummar och tår att detta leder till en tillsvidaretjänst!! Det får vi veta om en månad!
I o m det så blir det dagislämning för mig och det har jag ju inte gjort sen Johanna var lillliten!
Och såklart jobbar jag kväll på måndag och börjar kl. 12!
Vilket innebär att jag ska ge tjejerna lunch vid 10.30 - hemma, och sen lämna på dagis vid 11.30 mitt i dagislunchen. Där alla är upptagna med maten! = INTE BRA!!
Så innan dagis visste om detta ringde jag rektorn och bad om dispans på lämningtid. Allt måste ju såklart bestämmas på "högre ort", men vi fick iaf dipans pga oregelbunda tider att lämna barnen kl. 10.30 de dagar jag jobbar kväll! Tack för det! Tänkte så mycket på det här igår så jag drog på mig världens skallebank! Inte bra att tänka för mycket! ;-)
Så nu är jag en lugn mamma igen!
Och Johanna är alldeles exter över att hon ska få fika mellis på dagis! :-D

Annars så har veckan varit fylld av jobb! Var ledig i tisdags men gjorde inget nyttigt förrän på kvällen! Då hoppade jag ur pyjamasen och åkte på ett träningspass!
Ska iväg idag oxå, åker vid 10.30 hade jag tänkt!
Ska se till att svettas rejält idag så jag kan njuta av kvällens utemiddag med S! Det kan nog bli så att det slinker ner lite gott att dricka oxå! Och förhoppningsvis lite medryckande 80-tals disco! *S*

Nu ska jag packa träningsväskan och dricka lite mer kaffe!
*KRAM*


1 kommentar:

Malin sa...

Vad skönt att det löste sig med dagis-lämningen och tänk att mellis på dagis är så himla eftertraktat, det tjatade V om oxå när jag var hemma med T =)
Och så klart håller jag tummarna för A jobb!!