8 februari 2011

En liten kommentar vore roligt!

Ser på besöksräknaren att det är ett x antal som är in och kikar här på min blogg! Det är jättekul!
Även fast jag inte skriver såå jätteofta så uppskattas varje nytt besök! En liiiiten liten kommentar ibland vore ännu roligare! Kanske har du en egen blogg? Tipsa mig och jag kan hitta nya spännande bloggar att läsa!


Idag har varit en vanlig jobbardag, förutom att jag hann med att vara på 3 avdelningar på lite olika uppdrag! Jag är som en potatis, jag funkar till allt! ;-)
I bilen på väg för att hämta barnen önskade jag högt att dom skulle vara ute så jag slapp påklädningen innan hemgång.......och någon hörde min bön! De var ute och lekte och då är det så smidigt att bara stoppa in dom i bilen och åka hem!
¤
Nu ska jag göra något som jag inte gjort på evigheter! Jag ska vara såå tråkig och gå och lägga mig före kl.22! Men jag är så trött åsså har jag en så´n bra bok som ligger och väntar på mig!
Ett tråkigt inlägg måhända, men ett inlägg bättre än inget! ;-)


6 kommentarer:

Anette sa...

Jag är ju här inne och "tjuvläser" :)
Saknar dig på FB för jag är ju så vansingt dålig att höra av mig via telefon :/

Kram

Anna H sa...

Funderar på om jag ska hämta tjejerna på dagis imorn? Ring mig ikväll! :)

Eva sa...

@ Anette: DU får börja använda telefonen! ;-) Saknar dig med!
Kram

@ Anna: Jag ringer! :-)

Skånegrabben sa...

Hej

Ja iblöand är det nice att bara ploppa i säng och inte bry sig om vad klockan är.....även om den inte är så mycket....läsa en tidning, bok eller annat och sen slockna in i drömmarnas värld.....

Åsa sa...

Jag kikar in nån gång ibland och ser om det hänt nåt spännande :)

Eva.S sa...

Håller med dig om kommentarerna, inte många som lämnar sådana inte !

men jag undrar om det finns något bild bevis på din nya fräcka frisyr eller har jag missuppfattat det hele ... Är förkyld har ont i huvet och halsen fryser och mår skrutt... ha en trevlig kväll
Kramis Eva.S :->)