31 augusti 2009

7 veckors ledighet har nått sitt slut....

Så kom vardagen som ett skott i pannan! Hux flux så är det slut på fritiden, friheten att göra det som dagen bjuder till! Men visst känns det bra att jobba igen! Få lite struktur på tillvaron! Emma har börjat sin inskolning på dagis, hann gå en vecka sen blev vi förkylda allihop! Så inskolningen är inte riktigt klar än. Tur i oturen att A är arbetssökande, vi slipper stressen att dagis måste funka på en gång! Och Johanna går numer 25 timmar i veckan iom att hon är 4 år.
Pratade med rektorn idag och vi fick "tillåtelse" att lägga Emmas 15 timmar till de dagar jag jobbar! Annars hade vi gått omlott ett par veckor och jag bara hade kunnat snusa på barnen när dom sover.......

Vi har hunnit med ganska mycket den här sommaren ändå. Målat och renoverat, köpt och byggt möbler, varit på Jamtli ett antal gånger. Likaså Björkbacka parken har fått känt av vår närvaro ett otal gånger. Sundsvall har det inte blivit såå många resor till, farmor & farfar har juh kommit till oss!
För det mesta har vi bara slappat och gjort ingenting - som man ska göra när man har semester! ;-)

Ett par bilbingo-turer har det oxå blivit, men INGEN vinst. Det var inte mitt år i år.........men säsongen är inte över än! ;-)

Jag får å det ödmjukaste be om ursäkt att jag inte har uppdaterat bloggen oftare än vad jag har gjort! Känns så meningslöst att skriva, när jag egentligen inte har något att skriva........
Så ni får ha överseende med glesa blogginlägg i framtiden oxå! *Kram*

Nu när hösten är i antågande blir jag pysslig....... som tur är har jag massor av småsaker som behöver göras klart:
  • Emmas dopvepa
  • Emmas 1-års stol
  • Sätta in kort i album
  • Skriva i barnens "Mitt första år"-böcker
  • Städa skafferiet
  • Putsa fönster
  • mm

På återseende...........

1 kommentar:

Lola sa...

Äntligen ett blogginlägg!! ;)