1 augusti 2009

10 år

Idag är det 10 år sedan jag och maken träffades! Vi har inte firat speciellt idag, utan haft en heldag med barnen. Vi väntar med firandet till en helg då farmor & farfar kan vara barnvakter! *S* Vi åkte iaf och köpte färg till tjejernas rum, å eftersom färgen ska räcka till båda rummen så bidde det en 10 L bytta! Johanna fick köpa sig några nya fiskar till akvariet och så käkade vi middag på MAX! :-)
När vi kom hem var vi bara upp en snabbis och slängde i de nya fiskarna innan vi gick ut på smultron-plockar-promenad! Vi gick upp i skogen och blev ute i 1.5 timme! Men jah hinner knappt plocka botten på lill-hinken innan de är uppätna! Både Emma och Johanna är galna i smultron!
Imorgon stundar barnkalas! Hoppas att det blir hyfsat väder så vi kan vara utomhus! Tänker på mamman till födelsedags-barnet! Isch, vad hon kommer få städa ifall alla ungar ska vara inne!
;-) Eller hur, M?!

Nu väntar jag/vi på att Johanna ska se färdigt sin kvällsfilm. Sen vi köpte nya tv så duger det inte att titta på film inne på sitt rum.......undra varför?
Hyrde några skräckisar igår, vi ska väl försöka se en ikväll oxå......

2 kommentarer:

Malin sa...

Ska bli regn så jag har dammsugaren och skurhinken i närheten ;-)

Marie sa...

Grattis till 10 år :-)