15 september 2010

Update


Tiden bara rinner iväg, dagarna går i ett och jag hänger med!
Allt är som det brukar med familj, jobb, dagis och vardag!
Det rullar på precis som det ska! Förutom nu då, när jag har åkt på en envis hosta som gör att jag blir så matt. Dessutom så hostar jag värre på natten (såklart) och det blir inte mycket sömn. Idag och imorgon är jag hemma från jobbet och kurerar mig!
Sist jag skrev så var det ju på gång sommarens sista galej av större mått: Great Lake Run! Och jädrar så skoj vi hade! Behöver inte redogöra för varje minut men jag kan säga att jag åkte hemifrån kl. 14.30 och kom hem 03.40! Det säger väl allt! Dessutom hade jag ont i fötterna flera dagar efteråt pga allt dansande! *S*
På lördag blir det utgång igen! Jag och S ska ut och äta tjejmiddag och sen lyssna på ett coverband som ska spela! Det är så roligt att hitta på något lite då och då som inte har med familjen att göra! Lite egentid är aldrig fel! Nog för att jag har mina tillfällen på mina träningsrundor, men det är inte riktigt samma sak!
Och ang träningen så går det oxå som en dans! Förutom de senaste dagarna då, men det tar jag snabbt igen när jag blir frisk!  :-)
Johanna har nu börjat i vad dom kallar utegruppen. Den består av de barn från alla skogsmons förskolor som ska börja skolan nästa är. De träffas varje onsdag fm och leker, umgås och gör utflykter. Min lilla stora duktiga tjej!
Emma.......ja vad säger man. Helt plötsligt har hon varit blöjfri i 5 veckor helt på eget bevåg! En dag ville hon helt enkelt inte ha blöja så vi struntade i det! Hemma går det prickfritt, men på dagis har det blivit någon liten olycka! Inte så svårt att förstå för där är det lättare att "glömma bort"!
Nästa steg blir att sluta med nattblöjan, vilket blir alldeles snart eftersom den är torr på morgonen! :-)
Om 2 veckor åker vi på första minitrippen. Vi åker till S-vall och går på Casino! :-D
Fin middag, fina kläder och lite gambling!
Sen siktar vi på en helg i Åre oxå innan jul!
Och appropå jul.....
Jag har redan nu tagit ledigt julveckan så jag kan fixa och dona och framförallt mysa med familjen hela veckan innan höjdpunkten Julafton kommer! I år firar vi hemma med alla nära & kära här hemma! Det ska bli såå roligt!
Julklappsinköpen är redan på gång! :-)

Slut på svamlet för denna gång! Nu ska jag ta en kvällsdrink: 2 Alvedonbrus och en mugg te!
Puss & Kram

Inga kommentarer: