31 augusti 2010

Höst

Jag tror baske mig att hösten verkligen är här för att stanna! Luften är klar och lite smått kylig.....iaf på morgonen när vi åker till jobb och dagis! Rå ,fuktig luft .... så ljuvlig att andas för mina lungor! Så fort jag kommer utanför dörren drar jag djupa andetag och känner hur hela jag piggnar till av den friska luften! Men ändå känner jag att hösten för med sig en trötthet som inte är normal! Antar att det är bristen på ljus som gör det! Lite mer sol skulle inte skada! :-)
Annars går livet sin stilla lunk.......eller stilla och stilla! Dagarna går i 120 knyck hela tiden och det är knappt jag hänger med! Ungarna på dagis, vi jobbar, vi tränar och familjelivet vårdas ömt!
Har planerat in lite familjesemestrar ett par helger framöver, bara för att komma iväg och bara vara vi! :-)
                                                                           *
Och nu när semestern är slut så finns det inga anledningar eller orsaker till att inte träna! Så förra veckan gick jag på´t igen! Har saknat lite av träningen under sommaren, men det var skönt med ett uppehåll!
Nästa vecka tar jag i med dom riktiga hårdhandskarna! Ska bara ut på Galejj en gång till och då blir det rejält! :-D
Men efter det då är det hårda tag som gäller! :-) Bye, bye det sista som är kvar av bebismagen!
                                                                         *
Nu har jag iaf visat att jag lever, men jag lovar inget om att jag ska blogga oftare.......för det kan jag inte hålla iaf! ;-)
                                                                         Puss & Kram

Inga kommentarer: