17 maj 2011

"Har man en blogg......

.......måste man blogga!"  Det var en fin kommentar jag fick av min kära syster! :-D
Men vad tusan, jag har inte iddas bloggat något de senaste veckorna!
Visst, tänker jag efter så är det jättemycket som har hänt sen sist.....och endast roliga saker! Så ämnen att blogga om det har jag! Men inte lusten! För det mesta jobbar jag ju och då händer det inte så mycket förutom det vardagliga familjelivet och hur kul är det på en skala att blogga om? Eller för den delen att läsa om?
Nåja, semestern närmar sig med stormsteg och då kanske jag bjuder på lite mer bloggning......men jag lovar inget! ;-)
För att stilla nyfikenheten hos mina kära läsare kommer en liten resumé från de senaste veckorna:

¤ Lilla tjejen fyllde 3 år och bjöd på ett hejdundrade kalas för sina vänner.
¤ Stora tjejen åkte på vattkoppor (hemma från dagis 2 veckor). Som tur var blev hon inte dålig ö h t. "Bara" miljoner koppor från topp till tå!
¤ Fjällsemester. Sol, sol och åter sol! Fisken nappade inte lika mycket som den brukade, men ett par middagar fick vi till iaf! Kom hem pepparkaksbruna och fina........i ansiktet! :-)
¤ Lilla tjejen åkte på vattkoppor, precis när storasyster blivit frisk. Hemma från dagis i 2 veckor. Blev väldigt dålig med feber, ont och mycket klåda. Fick Tavegyl utskrivet så vi kunde sova något sådär......
¤ Rutinultraljud: Allt väl med "Lillebror"! Men någon klassisk profilbild ville h*n inte bjuda på......så vi har ingen aning om det blir en till "Höllingnäsa"! :-)
En livlig krabat som inte ville samarbeta med barnmorskan! Så halvtimmes besöket tog strax över en timme! Men det gjorde inte oss något, vi fick ju se mycket mer än vad som är standard! :-)
¤ Inskolning med stora tjejen.
¤ Åsså lite jobb ska ju läggas till listan! Har inte bara vabbat senaste veckorna utan vi har pusslat med tiderna så gott vi har kunnat och lyckats jobba ganska bra ändå!
¤ Kalas för stora tjejen som fyller 6 år imorgon! *Hurra*

Kommande vecka:
¤ Jobb och 6 års firande för J med familjen imorgon!
¤ Torsdag: Mera firande för stortjejen, bl a kommer Gammomma och kalasar! Sterilisering av Busan och tandläkarbesök för båda barnen!
¤ Fredag: Inskolning på skolan för J, dagis för E och jobb för mamman på kvällen!
¤ Lördag: Jobb och förhoppningsvis Crusing på kvällen! OM jag orkar dvs!
¤ Söndag: Jobb
¤ Måndag: Urnnedsättning, lilla Farmor.......

Sen var det inte så mycket mer planerat förutom jobb........

Så........  God natt & på återseende!     *Kram*
¤

2 kommentarer:

Lina sa...

Hej gumman!

Nej,jag visste ju inget när vi sågs vid gungorna =) Och jag som blev aningen avis när jag såg din gomage! <3 Synd bara att jag ska bli så tjurig....Maja tycker att bebis kan komma typ nu så att jag blir gladare igen :P Hälsa GRATTIS till J från Maja, hon ville det =)

KRAMEN!

Syster sa...

Bra du fick ärslet ur...jag gillar allt du skriver! :D